Urban mode på mænd på farten. Sådan beskriver Strellson selv deres brand. De er samtidig leverandør til jakkesæt, som er perfekte til dig, hvis du leder efter et klassisk og stilfuld sæt.

Enhver mand bør have det rigtige jakkesæt i skabet, som kan bruges til flere forskellige lejligheder – både til hverdag og fest.

Strellson jakkesæt er et godt valg

Netop det, kan du finde hos Strellson. Det enkle snit er dyrket til perfektion, og der er fokus på de små detaljer, når resten af snittet er rent. Sættene findes i forskellige, afdæmpede og klassiske farver, som eksempelvis grå, koksgrå, mørkeblåt og sort. Samtidig har de også hvide eller lysere blå sæt i deres sortiment, som adskiller sig en smule fra de traditionelle valg.

Skal du finde det helt rigtige jakkesæt, er det et godt valg at vælge Strellson. Ifølge dem selv, understreger det perfekte sæt, ejeres personlighed. Det passer, og det er vigtigt at vælge et sæt, der passer til din egen personlighed. Det kan sagtens lade sig gøre, selvom du tager et traditionelt valg, som eksempelvis at købe et koksgråt sæt. Du går aldrig galt i byen med det stilige og elegante – samtidig er Strellson ungdommeligt på en moderne måde, som også kan bæres af den modne mand.

Strellson har både sæt til hverdag, fest og arbejde i deres sortiment. Et eksempel på et smukt hverdagssæt, er deres lysegrå sæt med korte bukser. Vælg et sæt, du kombinerer med sneakers, og du har et afslappet arbejdssæt.

Vælg et mørkt sæt og kombiner det med ruskind- eller lædersko, og du har et perfekt outfit til et bryllup eller anden lettere formel fest. Uanset hvad du leder efter, kan du finde det i Strellsons sortiment.

Strellson er et schweizisk tøjmærke

Strellson har butikker i flere dele af landet, både Frankrig, Tyskland, Italien, Polen, Rusland og selvfølgelig i Schweiz, hvor mærket har hjemme, og hvor hovedkvarteret er. Grundlæggerne er de schweiziske Uwe Holy og Jochen Holy, der blandt andet tidligere har været ejere af det populære brand Hugo Boss.

Tøjmærket er en del af Holy Fashion Group, der også er schweizisk, og Strellson blev grundlagt i 1984, og har der for adskillige år i bagagen i forhold til at producere mærketøj til stilbevidste men. Kvaliteten er i højsædet, og det kan tydelig ses at der er erfaring i forhold til designs til den moderne og stilbevidste mand. Deres målgruppe er hovedsageligt mænd mellem 18 og 40 år.

Perfekt jakkesæt til arbejdet

Med et veldisponeret jakkesæt, der sidder godt, og udstråler kvalitet, er du allerede godt på vej til at give et godt førstehåndsindtryk. At tøjet ovenikøbet er designet, så det sidder godt og er behageligt for dig at have på, er en ekstra vigtig bonus, da det er afgørende for, om det bliver brugt. Det er mange timer, man har tøjet på på arbejde, og derfor skal det leve op til en vis standard, hvilket Strellson er 100% bevidst om.

Ved at tænke hele processen igennem – fra design til det færdige produkt – sørger Strellson for at der bliver taget hånd om alle detaljer i skabelsen af deres nye items. Der er ikke en eneste syning eller et eneste stykke stof, som er tilfældigt valgt, og det er det der gør et jakkesæt fra Strellson så unikt og luksuriøst.

Se også vores sider om jakkesætsmærker som Bertoni og Cinque. Du har mange muligheder at vælge imellem som forbruger.