HerreskoSko er en af de ting, der ofte bliver overset, når det kommer til mænd. At gå op i sko har indtil nu ofte været kvindens domæne – uden god grund.

Fodtøj på mænd er mindst lige så vigtigt i forhold til at vise omverdenen, hvilken mand med hvilken stil, man er.

Her kan du læse om skomoden til mænd og se tre eksempler på smarte og meget forskellige herresko.

Sko til mænd

– Hvad er moderne?

Det er ikke muligt at komme uden om, at sneakers for rigtig mange mænd i dag er deres foretrukne fodtøj. De er blevet så moderne, at de færreste mennesker ikke har et par moderigtige gummisko stående hjemme i gangen.

Et tydeligt eksempel er, at det i dag er acceptabelt til nogle lejligheder at iføre sig jakkesættet sammen med et par moderne sneakers. Derfor er det stadig nødvendigt for mænd at have andet fodtøj, der passer til lidt mere pæne begivenheder.

Der er mange moderne sko i dag, som egentlig er ret traditionelle i deres look, og derfor ikke som noget nyt er meget moderne i år, men som modsat i mange år har været tidsløst og stiligt. Den sorte lædersko er et eksempel her på. Den har næsten altid været klassisk og pæn til den moderigtige mand, og den kan man også sagtens iføre sig i dag.

Ruskindskoen har vundet ind over de seneste år, og en lys lædersko i russkind er ofte en god blanding af pæn og afslappet – perfekt til arbejdspladsen. Samtidig findes der i dag en lang række meget behagelige varianter, som stadig er meget moderne. Komfort og stil sagtens gå hånd i hånd.

3 smarte, men forskellige herresko

Vagabond Hustle Sko

Den første på listen er Vagabond Hustle. Den er netop et eksempel på den pæne, lyse russkindssko, der er god til et afslappet jakkesæt, en sommerfest eller, som allerede nævnt, til arbejdspladsen. Den er enkel i sit udtryk, og super god til sommerhalvåret.

Camel Active Braga klassisk

Nummer to er Camel Active Braga Klassisk sko. Denne er et eksempel på den sorte skindsko, der netop – som navnet antyder – er et klassisk valg, når det kommer til pænt fodtøj. Den er god til et jakkesæt, og kan også sagtens bæres på jobbet.

Lloyd sko

Lloyd er et af de rigtig populære skomærker på markedet og de findes i mange forskellige farver, designs og materialer, hvilket giver muligheder for enhver uanset smag. Lloyd forhandles af flere butikker og du finder et godt udvalg af Lloyd sko på Hrsko.dk.

Du går ikke galt i byen med Lloyd og deres herresko kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

 

Vi håber du har fået inspiration til dit næste køb. Alle tre modeller er i hvert fald smarte og flotte, ligesom de vil klæde de fleste mænd. Held og lykke med at finde det du søger.