Mangler du en ny, lækker skjorte? Med en NN07 skjorte får du kvalitet, håndværk og lækkert design i ét, og skjorterne fra brandet er især kendte for deres kombination af at være afslappede, men elegante på samme tid.

Det danske mærke designer tøj, som henvender sig til den kræsne mand, der går op i mode, og kan lide at klæde sig unikt og personligt. Med det enorme fokus på håndværk og kvalitet, opnår brandet med hvert eneste design en god pasform og et stykke tøj, som er tidløst og kan bruges i mange år frem.

NN07 skjorter til herre

Mærket designer kun tøj til mænd. De to designere tager nemlig udgangspunkt i deres egen stil, og de er begge to mænd. Herunder har vi udvalgt to NN07 skjorter til mænd, som symboliserer den stil de har.

Denim skjorte

En klassisk denim skjorte i en grå-blå farve. Materialet er i 100% bomuld, og det er super blødt og behageligt at have på. Den har hvide knapper, og en venstre brystlomme som kan lukkes.

Du får et afslappet, men klassisk look, når du ifører dig denne skjorte. Passer godt til hverdagsbrug, og har en lækker pasform.

Blå skjorte med kinakrave

Denne mørkeblå skjorte har små, hvide knapper og en lidt atypisk krave, nemlig en kinakrave. Disse kraver ses ofte på unge, moderne mænd, hvilket også en af mærkets målgrupper.

Det giver et stilfuldt look, når alle knapperne er knappet.

Hvem står bag NN07?

De to venner Victor og Ulrik besluttede sig sammen for at grundlægge et tøjmærke, så vennerne kunne få mulighed for at designe deres eget tøj, og dermed komme ud med deres helt egen, personlige stil. Dette blev til mærket NN07, og tøjet er kendetegnende ved at være både afslappet og elegant på een og samme tid, hvilket er en super moderne kombination.

De to skabere bag mærket siger selv, at de ser verden på en anden måde, og elsker folk der vælger at løse ting på anderledes måder. De to venner er inspireret af folk, der tør at gøre noget, og folk som er modige og som springer ud i alle de slags opgaver, som livet byder dem.

Victor og Ulrik elsker materialer, og tager altid udgangspunkt i materialet frem for designet. NN står for ‘No Nationality’ og ’07’ står for 2007, som er det år, vennerne grundlagde modevirksomheden. Udover skjorter kan du bl.a. også få chinos, jeans, tasker, jakker og sweatshirts.