Bertoni jakkesæt

Et jakkesæt fra Bertoni lyder som noget, der kommer fra en italiensk skrædder – men i virkeligheden er Bertoni et brand, der er stiftet af danske designere i Århus i 1972. Det betyder dog ikke, at den italienske charme og kvalitet ikke er at finde i Bertonis jakkesæt, tværtimod.

Samtidig er det det skarpe, skandinaviske look, de stræber efter i deres sortiment. De mange års erfaring med at skabe smukke jakkesæt til en stilbevidste mand, har gjort Bertoni til et godt valg af brand, når det nye sæt skal findes.

Bertoni blåt, gråt eller sort jakkesæt?

Bertonis jakkesæt har en tætsiddende pasform, hvilket er både moderne og elegant. De har flere forskellige sæt at vælge imellem, alle stilsikre, i høj kvalitet, og med hver sit individuelle udtryk. Bertoni holder sig til de traditionelle, klassiske og stilsikre farver, blå, grå og sort, når det kommer til deres jakkesæt.

De har både sæt til fest og hverdag, og flere af dem kan bruges ved flere forskellige lejligheder. Det vigtigste, når det kommer til, hvilket sæt du vælger, er, at det skal passe til din personlighed. Bertoni siger selv på deres hjemmeside, at det er manden, der skal bære jakkesættet, ikke omvendt. Derfor kan det stadig være svært at vælge for eksempel bare hvilken farve, dit sæt skal være. Der er nemlig stor forskel på et blåt og et sort sæt.

Det friske valg: Bertoni jakkesæt i blå

Det blå jakkesæt er, modsat hvad mange tror, det klassiske farvevalg. Mørkeblå er den mest klassiske farve, og der er altså stor forskel på et mørkeblå og et lysere blåt sæt. Det er uden tvivl det friske valg at vælge et lyst blåt sæt, det er ikke det mest klassiske, men det er et rigtig godt valg til eksempelvis brylluppet – især i foråret eller om sommeren. Det mørkeblå kan bruges i mange forskellige lejligheder, både til hverdag og til fest, og er uden tvivl et sikkert valg.

Det stilsikre valg: Bertino jakkesæt i sort

Det sorte jakkesæt fra Bertoni er et anderledes valg end det blå. Selvom det mørkeblå er det mest klassiske, og det lysere er det mest friske, er det sorte uden tvivl et meget stilsikkert valg. Det sorte sæt passer til den særlige begivenhed, begravelsen for eksempel, eller et formel fest.

Det sorte sæt får de fleste til at se knivskarp ud, især med en hvid skjorte og et stort slips eller butterfly. Det læner sig da over mod at være smokinginspireret, men knap så formelt.