Brunt jakkesæt med blåt slipsEnhver stilbevidst mand bør have et jakkesæt. Det kan være svært at finde det rigtige, da der er flere ting at tage højde for, når det kommer til jakkesæt.

Der findes så mange forskellige typer, designs og ikke mindst mærker, at det kan være svært at finde det helt rigtige.

Heldigvis er der et valg, som passer til den moderne og kvalitetsbevidste mand: et jakkesæt fra Garant.

Køb Garant jakkesæt fra 800 kr.

Der er mange fordele ved at købe et jakkesæt fra Garant. Kvalitet er selvfølgelig noget af det vigtigste, når det kommer til at finde det helt rigtige sæt. Det skal se godt ud, og det gør det kun, hvis kvaliteten ikke ser billig og middelmådig ud – middelmådig er nemlig et ord, der aldrig bør forbindes med jakkesættet.

Selvom kvaliteten er i orden, når det kommer til Garant, betaler du ikke et svimlende beløb for dit tøj der fra – heller ikke dit nye sæt. Tværtimod kan du finde det rigtige sæt til kun 800 kr., en yderst rimelig pris for et sæt tøj, du kan have på til flere vigtige begivenheder, igen og igen.

Find dit næste Garant jakkesæt her

Det er en god idé at prøve et sæt, før du vælger at købe det. Det er nemlig vigtigt, at pasformen er rigtig, når du vælger dit sæt. Først og fremmest er det vigtigt at jakken sidder ordenligt over skuldrene.

Derudover må bukserne hverken stumpe eller være så lange, at de når helt ned til jorden bag ved hælen. Det er også vigtigt, at kraven ikke gaber foran på jakken, når du lukker den. Gå derfor i en Garantforhandler og prøv dit sæt, før du køber det, også selvom du vælger at købe det over nettet.

Hvem står bag Garant?

Det er den velkendte butikskæde og forhandler af herretøj, Din Tøjmand, der står bag lanceringen af mærket Garant. Din Tøjmand er en ældre butikskæde, der derfor har mange års erfaring med at sælge tøj til den stilbevidste mand, og er derfor bekendt med, hvad det er en moderigtig mand går efter, når han skal have et nyt sæt.

Garant står ikke kun bag jakkesæt, men også skjorter, polo’er, bukser og jakker. Er du derfor vild med dit nye Garant jakkesæt, kan du overveje at vælge mærket igen, når du skal have andet nyt tøj. Det kan du gøre med sikkerhed, da Garant er et populært mærke, der laver kvalitetsbevidste produkter til den moderne og stilbevidste mand.