Om os

Inspiration4men.dk er en blog med alt om herremode og jakkesæt til mænd. Hjemmesiden er startet i midten af 2016, hvor vi ønsker at dele al vores viden, tips og give dig inspiration til smart herretøj.

Herremoden er en dynamisk størrelse, der hele tiden ændrer sig og vi ønsker at holde dig opdateret. På hjemmesiden kommer vi til at have fokus på alt fra herretøj, til jakkesæt, solbriller, sko og meget mere. Kort sagt det meste inden for påklædning til mænd.

Formål

Formålet med bloggen er at give dig inspiration til din påklædning som mand, deraf navnet Inspiration 4 Men. Det er ikke alle mænd der følger moden tæt eller ved præcis hvordan man bærer og sammensætter de forskellige tøjdele.

Vi kommer til at dække de fleste emner og er altid åben for feedback og forespørgsler. Så vil du have os til at se på et emne, eller vurdere et produkt, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Send os en besked, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller særlige ønsker til Inspiration4men. Vi er åbne for henvendelser af enhver art.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked