SolbrillerSolbriller har altid været et statement. Lige siden de begyndte at blive populære i 1920’erne i Amerika, har de sagt noget om personen, der bar dem.

De blev populære i 20’erne, fordi mange skuespillere inden for stumfilm gik med dem, da lyset i studiet ofte var meget skarpt, derefter spredte det sig – som med mange andre moder – sig til resten af den almindelige befolkning.

I dag er det stadig populært at gå med solbriller, men også ganske naturligt for de fleste. Da solbriller i dag har indbygget UV-beskyttelse, beskytter de mod øjnene, når solen er skarp. Du kan risikere at få solskader i øjnene, hvis du ikke bruger solbriller – det er samtidig endnu værre for dine øjne, hvis du bruger solbriller uden UV-styrke, da glasset kan forstærke solens stråler.

De sidste år har udviklingen af solbrillen gået stærkt, og i dag er det ofte det mere retro look, der er moderne. Det er især naturfarver og farven blå, der er meget populære, når det kommer til solbriller.

Top 3 solbriller til mænd

Solbriller udtrykker som allerede nævnt et statement. Derfor kan man også sagtens komme til at vælge de helt forkerte solbriller. For eksempel er de såkaldte ’hurtigbriller’ ret upopulære i mange sammenhænge. Vi har stykket en liste sammen over tre par solbriller til mænd, som man ikke går galt i byen ved at vælge.

Ray-Ban Clubmaster Classic – Se dem her

Det første par er et par klassiske Ray-Ban. Ray-Ban har i mange år været de af de mest populære brands inden for solbriller. De har et tyndt stel, med en tyk ramme foroven og ingen under glasset. Glassene er grønne, som netop er en moderne naturfarve. De er klassiske, enkle, men med små gulddetaljer.

Ray-Ban New Wayfarer – Se dem her

Ray-Ban Wayfarer er uden tvivl en af de mest populære solbriller nogensinde. De blev båret af Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffany’s og Bob Dylan blev ofte set med dem på. Ray-Ban New Wayfarer er en nytænkning, der varierer en smule fra den traditionelle brille, men er samtidig tæt på en tidsløs klassiker.

Oakley Enduro – Se dem her

Den tredje brille er en smule anderledes end de to klassiske Ray-Ban briller. De har et mere nyt moderne look. Glasset er sort ligesom stellet, der kun har få gulddetaljer i stængernes kant. Hvor de andre briller er unisex, er denne brille designet specielt til mænd.