Alle mænd bør have mindst ét klassisk og velsiddende jakkesæt – men meget gerne flere. Skal du have nyt sæt, eller bare udvide garderoben? Så er der hjælp at hente her på siden. Der findes mange forskellige jakkesæt i mange forskellige kvalitetsniveauer og prisklasser.

Leder du efter et nyt sæt i god kvalitet, du kan have mange år fremover, og som du vil blive ved med at være lige glad for, så bør du købe et jakkesæt fra Lindbergh.

Lindbergh jakkesæt i sort vs. blå

Lindbergh designer jakkesæt, der er enkle, klassiske og tidsløse. Selvom det er det klassiske jakkesæt, alle designs går ud fra, er der stadig taget højde for tidens tendenser, og derfor er alle varianterne et moderne valg.

Mange tror, at det mest klassiske valg, når det kommer til jakkesæt, er den sorte farve. Det er ikke rigtigt, tværtimod er det sorte valg forbeholdt særlige begivenheder, eksempelvis begravelser eller meget formelle lejligheder. Til gengæld er det blå jakkesæt et meget traditionelt valg, som kan bruges i langt flere situationer.

Lindbergh har både forskellige jakkesæt i både blå og sort, der alle er elegante med et klassisk snit. Skal du til en meget formel fest eller en begravelse, bør du investere i et af deres sorte sæt. Skal du derimod til en mindre formel fest eller har brug for et sæt, du kan bære på arbejdet, bør du vælge den blå udgave. Det er muligt at få blå sæt, der er så mørkeblå, at de næsten ser sorte ud.

Uanset hvad du vælger, er det vigtigt det sidder helt rigtigt. Der er rigtig mange små detaljer, der skal være rigtige, for at pasformen er lige i øjet, men overordnet er det vigtigt at hverken buks eller jakke er for stor eller lille.

Hvem står bag Lindbergh tøjmærket?

Lindbergh har tre forskellige linjer, der har hver deres kendetegn: black, blue og white label. Det er især inden for black label, at de klassiske jakkesæt findes. Her er der fokus på det formelle og klassiske look, og materialerne er i høj italiensk kvalitet. Du kan finde et jakkesæt, der både er moderne, har et enkelt snit, og et som passer til lige netop din egen personlighed, uden du behøver gå på kompromis.

Det er det danske PWT Brand, der står bag mærket Lindbergh med de tidsløse og elegante jakkesæt samt flere andre populære tøjmærker, blandt andet Bison, Morgan og Junk de Luxe.