Leder du efter et nyt jakkesæt, behøver du ikke lede længe. Selvom der findes mange forskellige mærker, og det kan være en jungle at finde rundt, har vi gjort det enkelt for dig.

Du bør vælge et sæt fra Matinique. Det rigtige jakkesæt er en vigtig bestanddel af den moderne og elegante mands garderobe, og det er derfor vigtigt ikke at vælge det første og bedste sæt.

Kendetegn: Jakkesæt fra Matinique

Der er flere grunde til at vælge et sæt fra Matinique. Det største kendetegn ved brandet er, at høj kvalitet er i fokus. Det gør sig gældende for alle deres produkter, også andre end habitjakken og –buksen. Det er vigtigt at vægte kvalitet højt, når det kommer til købet af et jakkesæt, da du kan bruge det igen og igen til flere forskellige lejligheder, hvis du har valgt et elegant og moderne sæt. Jakkesættet har været der i mange, mange år og går ikke af mode foreløbigt, derfor kan det være en god idé at vælge et tidsløst sæt, der har kvaliteten til at holde i en lang periode.

Endnu et kendetegn er, at jakkesættene fra Matinique giver enhver moderigtig mand muligheden for at udtrykke sin individuelle stil. Der er fokus på det klassiske håndværk, på materialerne og på det skarpe snit. Samtidig er sættene moderne og yderst elegante, men samtidig komfortable – uden at gå ned på looket. De vægter det minimalistiske produkt højt med rigelig plads til detaljerne.

Værd at vide om Matinique

Det er ikke uden grund, at Matinique ved, hvordan man laver stilige og skarpe sæt til den moderne mænd – de har nemlig været i branchen i over 40 år. Siden de blev lanceret i 1973, er deres popularitet vokset, og det er med god grund. De har rigeligt erfaring med, hvad det er manden, der går op i sit look, vil have. Det er derfor, de står bag herretøj, der omfavner det klassiske og moderne på samme tid, både det moderne og det tidsløse.

Matinique har en tydelig tilstedeværelse på modescenen, og d. 29. januar åbnede de deres nye konceptbutik i hjertet af København på Christians IX’s gade 2. Butikken er uden tvivl et besøg hver, hvis du leder efter stilbevidst og moderne tøj, og hvis du skal prøve dit nye jakkesæt. Her kan du også få professionel råd og vejledning fra personale, der ved, hvad det handler om, når det kommer til tøjet til den moderne og afdæmpede mand.