Er du på jagt efter et enkelt og stilrent jakkesæt fra Samsøe & Samsøe? Læs med i denne artikel, og blive guidet igennem mærkets store udvalg indenfor bl.a. jakkesæt.

Hvis man skulle beskrive dette danske mærke med kun to ord, ville det være ordene ‘enkelt’ og ‘stilrent’. Det er det klassiske og nordiske, der går igen i alle designs, og det er trendy samtidig med at det er tidløst.

Dette kombineret med, at materialerne altid er i højeste kvalitet, har gjort mærket til at af de mest populære indenfor trendy dame- og herretøj i Danmark. Og når det gælder jakkesæt til mænd, er det et perfekt mærke at kigge efter, da du er sikret at det er moderne, men samtidig snildt kan bruges i en lang årrække frem.

Moderne og stilrene jakkesæt

Hvis du mangler et nyt jakkesæt, eller er på udkig efter dit første af slagsen, så er Samsøe & Samsøe er godt sted at kigge. De designer både helt klassiske sæt, med et par knapper foran og lomme i hver side, samt bukser med pressefolder.

Vil du skille dig lidt ud fra mængden, men stadig have et look, der ikke er alt for opsigtsvækkende, så kan du også finde smukke designs, der samtidig er lidt utraditionelle. Du kan f.eks. få et jakkesæt bestående af en jakke som knappes helt op til halsen, og som både kan sættes sammen med dertilhørende bukser, eller blot med et par jeans, hvis det skal være ekstra casualt.

Jakkesættene fra Samsøe & Samsøe bliver syet i lækre materialer. Mange af jakkerne er i en uldblanding, og nogle af dem har også lidt elastik i sig, så de giver sig. Det gør dem mere komfortable at have på og at kunne bevæge sig frit rundt uden at noget irriterer eller strammer er meget vigtigt.

Se også vores sider om jakkesæt fra mærker som Matinique her og Strellson her.

Hvis du gerne vil have hjælp til at finde det rigtige jakkesæt, have vejledning til hvordan det bør sidde og meget mere, kan vi anbefale dig at besøge Herrernes Magasin. De er virkelig skarpe på området og kan helt sikkert få klædt dig pænt på.

Historien om Samsøe & Samsøe

Den danske modevirksomhed blev grundlagt af de to brødre Klaus og Preben tilbage i 1993. De hed Samsøe til efternavn, og det er deraf navnet kommer. På dette tidspunkt designede mærket kun elegant og stilrent herretøj.

Syv år senere solgte brødrene firmaet videre, og det er i dag ejet og drevet af Peter Sextus Rasmussen og Per Ulrik Andersen. De to nye ejere begyndte også at designe dametøj, hvilket hurtigt blev en succes, og de sidste tretten år har de flere gange om året lanceret kollektioner bestående af både dame- og herretøj.

Tøjfirmaet har i skrivende stund over 20 fysiske butikker fordelt over hele landet, hvori der også bliver solgt andre mærker så som Just Female og Wonhundrer, der stilmæssigt ligger tæt på Samsøe & Samsøe. Derudover har firmaet egen webshop.