Festtøj til børn

Når sommerens fester presser sig på, er det ikke kun dig, der skal trække i det fine tøj. Dine børn skal sikkert med til mange af de festlige begivenheder, så de skal også have fundet deres festtøj frem.

Men det kan nogle gange være svært at overbevise en 5-årig om, at et jakkesæt er det helt rigtige outfit, når han helst vil have sin nye hættetrøje på.

Sådan finder du det rigtige børnetøj

Det er svært at sige, hvad der er det rigtige sæt, da det vil variere fra arrangement til arrangement. Det vil også være forskelligt fra barn til barn, hvad de har lyst til at tage på, men det vigtigste er, at børnene har et sæt tøj på, som de føler er behageligt. Ellers kan festen hurtigt blive ødelagt af gråd og skrål.

Til sønnen

Hvis din søn gerne vil ligne sin far og de andre mænd til festen, findes der mange steder, hvor du kan købe jakkesæt i børnestørrelse. Der er ikke noget outfit, som kan få en dreng til at se både sød og stilet ud, som et jakkesæt. Det vil særligt være gældende for drenge på 8-14 år.

Alternativt kan en skjorte sagtens være tilstrækkelig, særligt hvis det er til mindre begivenheder eller hvis vejret er varmt. Skjorter til børn kan klæde dem rigtig godt og samtidig fastholde et meget ungdommeligt udtryk. Specielt hvis drenge er mellem 2-7 år gammel, vil det være et oplagt valg over jakkesættet.

Til datteren

Til en datter er det endnu nemmere at finde de rigtige sæt festtøj, da der findes utallige kjoler til piger i online shops, så det vil ikke blive noget problem at finde det rigtige sæt tøj til din datter. Det vil uden tvivl klæde hende med en kjole, uanset om hun så er 2, 5 eller 10 år gammel.

Det kan selvfølgelig være, at din datter ikke er så meget til kjoler, men hellere vil have jeans på. Her kan du også sagtens finde festtøj, som passer til de fleste begivenheder.

Inddrag børnene i beslutningen

Som nævnt tidligere er det vigtigste, når du skal finde festtøj til børn, at de har lyst til at have tøjet på. Hvis det kradser eller er for varmt, kan det hurtigt gå hen og blive en kedelig fest. Derfor er det utroligt vigtigt at inddrage børnene, når I skal finde det helt rigtige festtøj.

Hvis du går til opgaven med åbent sind, kan det også blive rigtig hyggeligt at finde tøj. Børnene har helt sikkert også en mening om, hvad de synes er flot. Hvis det så er en heldragt lavet af det grimmeste materiale, de har i butikken, må du overbevise dit barn om, at det ikke vil være det bedste og på en måde nå frem til et kompromis.