Cinque jakkesæt

Når du skal vælge jakkesæt, er det vigtigt at vælge det rigtige. Du kan vælge rigtigt, ved at udvælge et sæt fra Cinques kollektion. Her er du garanteret god, tysk kvalitet, og et sæt, der er både klassisk og moderigtigt.

Inspiration4men har set nærmere på det tyske kvalitetsmærke, for dig der overvejer at købe et jakkesæt fra Cinque.

Tysk kvalitet til mænd og kvinder

Cinque er et tysk brand, der har eksisteret i mere end 30 år. Selvom det er et brand fra Tyskland, opstod det oprindeligt i den italienske by Cinque Terra, og er også inspireret og påvirket af italiensk design og kvalitet. Også selve ånden i firmaet er inspireret af den italienske passion, hvor de især vægter åbenhed højt.

Grundlæggende tilbyder Cinque tysk kvalitet til både mænd og kvinder. Ud over jakkesæt og andre beklædningsgenstande har de også tasker og sko i deres sortiment. De designer tøj til mænd og kvinder, der – i hvert fald mentalt – er mellem 25 og 49 år. Det er altså lettere ungdommelige designs, de beskæftiger sig med, men vigtigst af alt er det moderigtigt og følger med tidens tendenser.

Cinque har flere mærkesager. Eksempelvis er de bevidste om, hvilke materialer fra dyr, de bruger. Til en vis grad bruger de kunstig pels og læder, og når de bruger ægte materialer fra dyr, er de bevidste om, om vilkårene er i orden. Derudover vægter de kunders sikkerhed højt, ved selvfølgelig kun at følge EU’s retningslinjer i forhold til for eksempel at bruge kemikalier.

Du kan nu finde Cinque brandet i mange webshops online, samt i flere og flere butikker. Tilgængeligheden gør det nemt for dig, at tjekke deres designs og vurdere om det er noget for dig. Et andet godt internationalt brand, du både finder i Tyskland, Italien og danske webshops er mærket Strellson. Her er kvaliteten tilsvarende i højsædet.

Cinque jakkesæt giver dig meget for pengene

– Køb jakkesæt fra 2.395 kr. online

Vælger du et jakkesæt fra Cinque, får du masser for pengene. De vægter kvalitet højt, hvilket afspejler sig i deres priser, men selvom du bruger flere midler på et sæt fra Cinque, kan det betale sig i det lange løb. Når du vælger at vægte kvalitet højest, når du køber et jakkesæt, sørger du nemlig for at få et sæt, der kan bruges mange år fremover.

Da deres designs både er moderne, men samtidig klassiske og elegante, bliver det ikke umoderne lige foreløbigt. Du kan vælge sæt fra flere forskellige kollektioner, der alle passer til den stilbevidste og moderigtige mand, som til dels er ungdommelig af sind. Du kan altså her finde et sæt, der er enkelt i snit, hovedsageligt i farverne sort og grå, der netop er klassiske farver til et jakkesæt.

Det betyder samtidig, at du kan finde det rigtige jakkesæt til både hverdag, arbejde og fest, og du går dermed ikke galt i byen, når du vælger Cinque jakkesæt.

Se mere på deres officielle hjemmeside www.cinque.de.