Hvad rører sig indenfor herremoden, og hvilke herrejakker er på mode til vinter? Det er ved at være tid til at tænke over, hvilken frakke, der skal holde dig varm og ikke mindst pæn vinteren igennem, og derfor har vi sammensat denne guide, som kan hjælpe dig med at finde en pæn, praktisk og ikke mindst moderne herrejakke til vinter.

Selvom det kan være træls at sande, så har sommersolens varmende stråler for længst vinket farvel, og de grønne træer og blevet erstattet af farverne rød og gul. Snart ligger bladene på jorden, og sneen begynder at falde. Så er det for alvor blevet tid til at pakke sig godt ind, og det er her, at en elegant og moderne herrefrakke bliver guld værd at kunne tage på.

Hvilke vinterjakker til herre er på mode?

Herrejakker fås i et hav af forskellige udgaver, og det vigtigste er selvfølgelig, at du selv synes jakken er pæn. Men når det er sagt, så er der nogle forskellige tendenser, som er yderst populære, og som trender meget for tiden. En af de helt store trends er f.eks. quiltede jakker, som ses overalt i modebilledet. Men en af de andre helt store vindere i denne sæson er de klassiske vinterfrakker, som går ned over knæene.

De er både praktiske, fordi de ikke bare varmer fra lænden og op, men helt ned til knæene, og fordi at de er elegante og går godt til stort set alle outfits. Om du kan lide at have jakkesæt og slips på, eller om du er mere til sneakers og stramme jeans, så passer en lang vinterfrakke perfekt hertil.

Brug for anden påklædning? Så tjek siderne om herresneakers og jakkesæt fra tyske Carl Gross.

Den sidste moderne vinterfrakke til herrer, som vi vil fremhæve er den altid populære parkacoat. Denne går aldrig rigtig af mode, da den er så praktisk, som den er. Den holder din krop varm, og så har den gerne en stor vamset hætte på, så også hovedet bliver pakket godt ind.

Top 3 vinterjakker til mænd

Vi har udvalgt tre forskellige typer vinterjakker til herrer, som alle er på mode, og som passer til de fleste slags outfits.

Bomber herrejakke

Denne jakke følger den først beskrevne tendens, det er nemlig en quiltet en af slagsen. Den er blød og behagelig at have på, og så vejer den ikke ret meget. Et godt valg for de fleste mænd.

Lang vinterfrakke

Denne lange vinterfrakke har et helt utroligt klassisk look. Den er lavet i en skøn uldblanding, som sørger for at holde hele kroppen varm, og så går den til lige ned over knæene.

Den er meget enkelt med knapper og forlommer. Igen en sikker vinder for mange mænd.

Vinter Parka 

Den sidste jakke, som vi har valgt at tage med i vores top 3, er de lækre og smarte Vinter Parka modeller. Den erforet godt og en kant ved ærmerne, som lukker af for vind og kulde. Den holder dig 100% varm gennem hele vinteren.