Sneakers til mændDer er ingen tvivl om, at det mest populære fodtøj til mænd i dag er sneakers. Det har været sådan i nogle år nu, og det er fortsat sådan .

Det betyder, at der sneakers til enhver mand, uanset hvilken stil han har. Vi har set på hvad der er moderne og giver dig en top 3.

 

Top sneakers til mænd 2019

– Hvad er in?

Det sporty look har fyldt meget inden for både dame- og herremode de sidste år, hvilket stadig gør sig gældende i år. Det skal gå hurtigt, og der skal være ny teknologi forbundet med skotøj. Før har de meget enkle sneakers uden tvivl været det meste populære valg, i dag er der forskellige veje at gå.

Hvor sorte, hvide og andre stille farver tidligere har været det mest populære valg, når det kommer til fodtøj, der er det i dag langt fra unormalt at spotte mænd i farvestrålende og unikke sko. Der er altså kommet en modreaktion, hvor det gerne må gå hurtigt, og hvor er der knald på farverne.

Det har været meget moderne med sko i retrostilen, der har lignet noget fra 80’erne, i en periode, men nu er det blevet mere in at have sko, der omfavner fremtidens teknologier.

Der er derfor de tre retninger at gå i, når det kommer til at finde de rigtige sneakers – omfavn det oldschool look, gå efter det fremtidige, eller vælg en sikker sko, der er enkle og stilige. Vi har sat en liste sammen over tre meget populære sneakers, som du uden tvivl ikke går galt i byen med.

Top 3 sneakers mærker

Adidas

Adidas har i lang tid været en af de forreste mærker, når det kommer til sneakers. De tre, hvide striber er et populært valg – ikke kun når det kommer til sko, men også når det kommer til tøj.

Adidas sneakers findes i mange modeller og til både mænd og kvinder. Der er muligheder uanset om du er til det helt stilrene og elegante hvide/grålige farver, eller foretrækker det mere kulørte og farverige udtryk.

Vans sneakers

Vans modellerne er kendte af de fleste. De har et særligt design og udtryk der gør, at de skiller sig ud fra mange af de øvrige mærker på markedet. Det vil være et meget stilrent valg og de kan kombineres med de fleste typer påklædning.

Puma

Puma er begyndt at lave rigtig pæne sneakers. Ligesom Adidas er Puma blevet en af de førende spillere på sneaker-markedet. Mange af deres modeller er kendetegnet ved at have et flot snit og skiller sig ud ved detaljerne. De er enkle i farverne, sorte med hvide såler, men for eksempel det lille spænde øverst ved skoen og det, at den er lidt højere end mange andre sneakers, får skoen til at skille sig ud.