Er du på jagt efter en Tommy Hilfiger skjorte? Læs alt om mærket og de lækre skjorter her, og bliv klogere på, hvilken stil der passer bedst ind i din garderobe.

Mærket blev grundlagt tilbage i 1982 i New York af Thomas Hilfiger. Efter få år var mærket allerede meget populært, og Tommy Hilfiger har bl.a modtaget prisen som årets Mr. Fashion Designer, hvilket er en stor og anerkendt pris. Du kan se 3 forslag til Tommy Hilfiger skjorter nederst på siden.

Tommy Hilfiger skjorter er stilfulde

Mærkets slogan er “klassikere med et twist”, og det er lige præcis den stil, som tøjet fra mærket har. Det er et stilrent og tidløst design med små detaljer, som gør tøjet unikt og personligt. Mærkets tøj og skjorter er lavet til dig, som sætter pris på at have en personlig stil, men ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller klassisk design.

Om du bærer skjorte hver dag på arbejdet sammen med et jakkesæt, eller om du er den mere casual type, der kan lide at kombinere en skjorte med et par jeans, så kan du finde en passende udgave fra Tommy Hilfiger.

Der er både helt neutrale designs i afdæmpede farver så som sort og lyseblå, og så er der udgaver, hvor der er skruet mere op for både farvepaletten og for detaljerne. Fælles for alt tøjet er, at det er fremstillet i en meget høj kvalitet, og du får sublimt håndværk for pengene.

3 forslag: Tommy Hilfiger skjorter til mænd

1. Lyseblå skjorte

Den helt klassiske oxford skjorte i lyseblåt stof med strech. Den er behagelig at have på, og er velegnet uden på et par slim jeans. Der er en lille, diskret logo på venstre bryst, som vidner om det høje kvalitet. Med buttom down-krave.

2. Skjorte med striber

Vælger du en skjorte med striber, bliver du lidt mere dristigt klædt på. Ikke desto mindre kan det give dig et mere friskt og trendy look. Du kan finde modeller med striber i blå, grønne, orange og røde farver. Valget er dit, men mulighederne er mange.

3. Ternet skjorte

Flot og tidløs udgave med tern i blå, grønne og grå farver. Ternede skjorter perfekt ind i efterårsgarderoben, og kan både bæres til et par jeans eller under en jakke. De er typisk lavet i 100% bomuld og er yderst behagelig at have på.

Vores 3 bud kan findes i flere tøjshops online.