I denne artikel kan du læse alt om Skechers sneakers til mænd. Men først får du lige lidt af historien om det populære skomærke.

Skechers er et af verdens største skomærker, som blev grundlagt i 1992 i Californien i USA. Skomærket laver både sko til mænd, damer og børn, og det er indenfor alt fra modesko til fritidssko, men også træningssko er noget, de prioriterer meget højt.

Udover at være meget anerkendt indenfor sportsverdenen, her især golf, fitness og løb, laver brandet også super lære og komfortable sneakers, og det er netop det, som det skal handle om i denne artikel.

Moderne Skechers sneakers til mænd

Sneakers er på højeste mode, og har efterhånden været det i en del år. Det er vist en trend, der er kommet for at blive, og det er noget alle sætter rigtig stor pris på. Det gælder både kvinder, mænd og børn, som alle er storforbrugere af sneakers. Denne slags fodtøj har nemlig mange fordele. Den første er, at de har bløde, tykke og yderst behagelige såler. Da sneakers traditionelt er udviklet til at blive brugt under sport, er de bygget til at man skal kunne bevæge sig i dem, og sådan at de ikke må hæmme ens fysiske aktivitet.

Derudover så fås denne slags sko i et hav af farver og designs. Der findes efterhånden ikke et skomærke med respekt for sig selv, der ikke har designet en eller flere sneakers. Dette gælder også Skechers sneakers til mænd, som fås i mange udgaver. Sneakers har rigtig meget til fælles med løbesko, og der er derfor mange modeller, som sagtens kan bruges til både hverdagssko og løbesko.

Tre bud på fede sneakers til mænd fra Skechers

Herunder har vi lavet tre bud på nogle rigtig pæne og moderne sneakers til mænd fra mærket Skechers.

  • Sporty sneakers med højt skaft
    Disse sko har et lidt højere skaft, end der ellers er på fodtøj generelt, og det giver en god støtte til anklen. De kaldes også for støvletter, og er lavet i et strikket materiale. Den eneste detalje er mærkets “S”-logo på siden af hver sko, og den har en solid og tyk hvid hæl, som er meget blød og fleksibel.
  • Rød sneaker til mænd
    Denne udgave er meget klassisk, men i stedet for en meget traditionel farve som sort eller mørkeblå, er den lavet i en dyb vinrød farve med lidt struktur i materialet. Den har en let og stødabsorberende hæl i hvid, og egner sig både til hverdags- og fitnessbrug.
  • Sneaker med mønster
    Denne har et meget unikt design og mønster. Der er referencer til 90’er moden, som er meget trendy igen, og selvom det er en træningssko udviklet til bl.a. løb og fitness, kan den sagtens bruges til hverdag sammen med f.eks. et par slim fit bukser og en oversize trøje.