Den traditionelle skjorte kendes som enten hvid eller blå. Med en klassisk udgave går du ikke galt i byen, og du kan få en moderne, men afdæmpet og sikker stil ved at vælge farverne hvid eller blå.

Matinique designer pænt og klassisk tøj til den moderne mand, og en eksklusiv skjorte i hvid eller blå kan kombineres med stort set alt. Det er derfor et must-have i enhver mands garderobe med ihvertfald en af hver farve.

Om Matinique og skjorterne

Med Matinique er pasform, kvalitet og design i højsædet. Det danske mærke har siden 1973 lavet tøj til den modebevidste mand, og mærket har derfor fuldstændig styr på, hvordan man skruer den perfekte skjorte sammen.

En skjorte har en kæmpestor alsidighed, og derfor bør den også være en fast del af mandens garderobe. Faktisk udgør skjorter hos de fleste mænd størstedelen af garderoben, fordi den både kan bruges til hverdag og til fest.

I dag fås de i et hav af designs, farver og mønstre, og der er derfor noget til enhver smag. Hvis du kan lide et klassisk look med minimalistiske, skandinaviske linjer, så er en herreskjorte fra Matinique et oplagt valg. Herunder fokuserer vi på to af de mest valgte farver; hvid og blå.

Matinique skjorte i hvid

De to farver blå og hvid er de mest klassiske farver. Selv en hvid slags fås i mange forskellige udgaver, og Matinique har også mange designs at byde på. Få et indblik i dine forskellige muligheder her:

 • Moderne skjorte med blomsterprint
  Du kan f.eks. få en hvid udgave med indvendigt blomsterprint, som kan anes i nakken. Den kombinerer det klassiske med det moderne og lidt sjove i form af blomsterprintet.
 • Bottom down flip
  Du kan også få en helt klassisk, hvid udgave med bottom down flip, der betyder at kraven er knappet fast på selve skjorten. Hvis du vil kombinere den med et slips, er disse modeller smarte, da de elegant holder slipset på plads inde under kraven.

Matinique skjorte i blå

Du kan også vælge en klassisk udgave i blå.

 • Lyseblå Oxford herreskjorte
  Hvad med en svag lyseblå farve med brune knapper og bondekrave, eller kinakrave som den også kaldes, som er en krave uden flipper? Sådan en udgave er meget utraditionel, og passer godt til den unge, hippe mand.
 • Klassisk blå skjorte til arbejde
  Skal du bruge skjorten på arbejde, er en lyseblå busuness-model med sorte eller hvide knapper, bestemt et oplagt valg. Husk på du kan finde mange varianter der er velegnet til både arbejde og festlige lejligheder.

Hvis du har brug for et jakkesæt til, kan vi anbefale dig at tjekke vores relaterede sider om jakkesæt fra danske Matinique og jakkesæt fra tyske Carl Gross. Begge gode mærker, der vil supplere ovenstående på bedste vis.