Lindbergh designer cool og inspirerende tøj til mænd, der kan lide at være fashionabelt klædt på til enhver situation. Tøjet er inspireret af den urbane stemning i Europas storbyer, og passer til den modebevidste, unge mand. Med en skjorte fra Lindbergh går du ikke galt i byen.

Inspiration4men har derfor set nærmere på Lindbergh skjorter til mænd og hvorfor det er et godt valg.

Lindbergh skjorter til mænd

Lindberghs skjorter er ligesom resten af mærkets tøjdesigns, primært produceret i naturlige fibre så som hør, uld og bomuld. Deres designs kommer som regel i helt klassike og minimalistiske udgaver, gerne i en afdæmpet farve, og med en pasform, der hverken sidder for løst eller for stramt.

Udover at de neutrale farver går igen i de forskellige skjortedesigns, dukker der også af og til afdæmpede grafiske detaljer op så som diskrete prints eller minimalistiske syninger. Lindberghs designs er ikke mainstream, men de er samtidig bestemt heller ikke gammeldags i deres look.

Du får en god blanding af noget klassisk og noget trendy, når du køber en skjorte fra Lindbergh, og du kan både sætte den sammen med et par slim fit jeans eller et jakkesæt, afhængig af om det er til hverdagsbrug eller til festlige begivenheder.

3 gode bud

Du får her 3 gode bud på varianter, der kan være et godt og moderne valg.

  • Hvid skjorte
    Den hvide skjorte er altid et tidløst valg. Den kan f.eks. bruges til et jakkesæt, eller indenunder en pullover. De findes med et moderne snit og kan bæres i langt de fleste sammenhænge.
  • Blå chambray skjorte
    Chambray og denim forveksles ofte, da de to stoffer minder meget om hinanden. Skjorter i chambray er smarte og chambray er et lærredsvævet stof. Det er noget tyndere og lettere i det end denim, hvilket giver et mere elegant look.
  • Navy skjorte med korte ærmer
    En ensfarvet navy skjorte i 100% bomuld, egner sig bedst til de varmere måneder, eller evt. med en cardigan udenover. Ikke desto mindre et godt valg og navy-farven er virkelig blevet populær i mange sammenhænge. Du kan finde skjorten med en klassisk cut away krave.

Du kan finde skjorterne via webshops som Miinto eller Bootz. 

Har du brug for et jakkesæt dertil? Så tjek vores sider om de populære jakkesætsmærker på markedet, herunder Lindbergh.

Læs om smarte jakkesæt fra Lindbergh her.

Læs om jakkesæt fra danske Samsøe Samsøe her.

Kort om Lindbergh

Lindbergh er et dansk tøjmærke, som hører under PWT Brands, der også har andre kendte mærke så som Junk de Luxe, Bison og Shine Original.

Når tøjet til Lindberghs kollektioner bliver designet, bliver der både tager udgangspunkt i, hvilke tendenser der viser dig i modebilleder i øjeblikket, men også i de klassiske snit og silhouettet. Tøjet henvender sig til den unge mand, som kan lide en garderobe fyldt med kvalitetstekstiler, og cool tøj med mulighed for at bringe sin personlighed i spil.