Jakkesæt til sommerens bryllupEr du inviteret til bryllup henover sommeren. Der venter mange danske brylluppet i løbet af august og september måned.

Hvis du er heldig at skulle med, kan du forhåbentlig se frem til en sjov fest, men først skal påklædningen på plads.

Som mandlig gæst vil jakkesættet være valget i langt de fleste tilfælde og derfor åbner vi bloggen med at kigge på jakkesæt til sommerens bryllup. Få inspiration til hvad du kan iføre dig.

Blåt jakkesæt med hvid skjorte

  • Eventuelt med grålig vest

Du kan vælge at gå efter et blåt jakkesæt, gerne i den mørkere nuance, kombineret med en hvid skjorte. Det giver et ungdommeligt, men meget frisk look, der vil klæde dig til et bryllup. Du kan eventuelt vælge at kombinere det med en grålig vest, hvis du ønsker at være ekstra fin i påklædningen.

Vesten vil gøre dit look mere specielt og unikt til begivenheden, hvilket kan være en rigtig lækker detalje. Det samme kan en klud til lommen og andre accessories.

Mørkeblåt jakkesæt med frisk lys skjorte

  • Kombiner med en smart butterfly

Det mørkeblå jakkesæt er virkelig blevet populært, fordi det er mere frisk end det sorte, men omvendt meget stilfuldt og elegant. For at du ikke skal være hvid skjorte som alle andre, anbefaler vi dig at vælge en anden og mere frisk farve. Der findes mange lyse nuancer du kan vælge imellem.

Vælger du at gå væk fra den helt klassiske hvide farve, er det vigtigt du sørger for at skjorten forbliver lys, så dit look ikke bliver for mørkt. Men det kan være forfriskende at bære andre end hvide farver. Kombiner gerne med en smart butterfly, for at understrege det friske og ungdommelige look. Særlig velegnet for mænd under 35 år.

Sort jakkesæt med hvid skjorte

Sidst har vi en gammel klassiker med, nemlig det sorte jakkesæt med en hvid skjorte. Et oplagt valg, særligt for mænd i de ældre generationer. Du kan med fordel vælge et farve slips, til at afslutte det stilrene og klassiske udtryk.

Dette sæt kan anvendes i rigtig mange sammenhænge, omend det ikke er det mest spændende. Så det afhænger meget af hvilken form for udtryk du ønsker. Din personlighed skal altid afspejle sig i din påklædning.

Godt bryllup og vi håber du kan bruge vores 3 anbefalinger som inspiration!