Alt for mange mænd undervurderer betydning af smarte accessories, for de kan tit og ofte gøre en stor forskel for dit look. En stor forskel for det indtryk du efterlader hos dem du passerer og er i kontakte med. Det kan være til fester, bryllupper eller i dagligdagen.

Inspiration4men har derfor udvalgt 3 vigtige accessories til mænd, som du bør gøre til en fast del af din personlige stil, specielt ved finere begivenheder.

Butterfly

Vi starter med butterflyen, der giver dig et friskt, anderledes og mere festligt look som mand. Der er bare stor forskel på hvad butterflyen og slipset repræsenterer, hvorfor du bør eje begge dele. Det er klart, at butterflyen primært er for yngre mænd, mens ældre over 45 år, har mere tendens til at vælge slipset.

Dette fordi slipset giver et mere seriøst og stilrent look, hvilket mange i den alder foretrækker. Stil & mode har dog ingen alder, så du er aldrig for gammel til at bære en butterfly. Der findes rigtige mange farverige modeller og designs på markedet – ofte er deres udseende mere spændende end slipset. Her adskiller butterflyen sig positivt.

Vi anbefaler at du har mindst 2 forskellige butterflies i garderobeskabet, så du har noget til forskellige lejligheder og til hvis du gerne vil bære andet end slips. Det bærer de fleste mænd så tit, hvorfor det er godt med afveksling til visse arrangementer.

Bælte

Bæltet er et andet vigtigt, men til tider overse accessory. Det bidrager med noget helt særligt til dit look som mand. Bæltet er med til at opdele outfittet, mellem bukser og trøje/skjorte. Opdelingen skaber en naturlig overgang, hvilket bidrager til at stilfuldt og smart look.

Dertil kommer at bæltet er med til at sikre dine bukser sidder helt perfekt. Det har ligeledes en vigtig praktisk funktion, der gør at tøjet sidder lige som det skal. Det ser aldrig godt ud med hængerøv eller bukser, der sidder forkert på kroppen. Så bær bælter både i hverdagen og til fest, for at undgå dette.

Sidst vil vi gerne fremhæve, at bæltet kan bidrage til din personlige stil. Et smart læderbælter er rigtig pænt og du kan endda finde modeller, hvor der er design og udsmykning på fronten. Du opnår altså mange fordele ved at bære bælte, hvorfor du bør have 4-5 forskellige at vælge imellem. For der er meget forskel på om et bælte skal bæres til jakkesæt, hverdagsbukser eller noget helt tredje.

Slips

Vi slutter af med slipset, der er en fast bestanddel hos de fleste mænd. Alle mænd har flere slips i garderobeskabet, men sørg for at have noget til enhver begivenhed. Det slips du kan bære på arbejdet, er ikke nødvendigvis anvendeligt til begravelser, bryllupper eller nytårsaften.

Du bør have slips i  forskellige farver og designs, nogle seriøse og nogle mere farverige, så der er noget for enhver begivenhed. Og så du har noget, uanset hvilket jakkesæt du ifører dig. Der er generelt større krav til slipset og at det skal matche både jakkesæt og skjorte. Her er butterflyen nemmere at få indpasset i looket.

Har du et tilstrækkeligt udvalg af slips derhjemme? Hvis ikke, kan du gå på jagt online eller skrive det på ønskelisten op til jul. Et stilfuld mand, bør have flere fede slips at vælge imellem.