Er du i tvivl om, hvilke sneakers der passer bedst til jakkesæt? Sneakers har aldrig været mere populære end nu, og selvom de jo faktisk er behagelige gummiso, og dermed ret langt fra de sorte herresko, som normalt kombineres med jakkesæt, kan de sagtens bruges sammen med jakkesæt og giver ofte looket et kæmpe løft.

Sneakers er til mere end bare hverdag

Selvom de fleste ældre mænd nok vil gyse ved tanken om at kombinere gummisko med jakkesæt, så er de traditionelle regler for mænds påklædning altså ved at være udhvisket, og kreativitet og mod har i stedet taget over.

For det kræver sin mand at turde kombinere sneakers, som de fleste forbinder med fritid og hverdag, med jakkesæt, som for de fleste er noget man trækket i, når der er tale om bryllupper og andre store begivenheder. Men denne kombination er blevet mere og mere populær, og det hverdagsagtige sammen med det festlige giver et kreativt look, som samtidig er elegant.

Tre gode bud på sneakers til jakkesættet

Vans Old School

vans sneakers

Som navnet oantyder, er dette en rigtig old school sneaker. Den blev oprindeligt lavet til skatere og er  blevet brugt meget til dette formål.
Men i dag bliver den lige så meget brugt som en behagelig og pæn sko, og den brede hvide hæl kombineret med det sorte ruskind og den genkendelige hvid streg på siden, giver den er cool look. Den vil passe perfekt sammen med et skarpt skåret jakkesæt.

 

Puma sneakers

Puma sneakers

DPuma er oplagte som et par afslappede, men pæne sneakers der er både elegante og stilfulde. Særligt hvis du vælger dem i grå og hvide farver.

Disse sko kan sagtens kombineres med mange typer påklædning og vil derfor være et godt valg.

 

Adidas sneakers

adidas advantageAdidas sneakers blev oprindeligt designet til at blive båret på tennisbanen, men er i dag en af de mest udbredte sko. Den er kridhvid og i læder, men har lidt grønt på bagsiden, hvor det gamle Adidaslogo også er.

Denne sko skal være helt clean, når den sættes sammen med festsættet, og så har man et virkelig trendy look.