Har du brug for at opdatere garderoben med en ny skjorte? Det danske mærke Bertoni laver moderne skjorter, der følger tidens trends. Fire gange om året kommer der en ny kollektion med bl.a. skjorter fra mærket.

De flest af skjorterne er designet til at kunne bruges til hverdag, enten sammen med et jakkesæt eller sammen med et par bukser og nogle sneakers. De er både formelle og uprætentiøse på samme tid, og perfekte til dig kan lide at have styr på din stil, men samtidig være lidt casual klædt.

Tre smarte skjorter fra Bertoni

Vi har fundet 3 smarte modeller frem til dig, der elsker Bertoni og søger inspiration til dit næste køb.

Bertoni skjorte i blåBertoni skjorte i blå
Denne blå skjorte har et meget svagt og stort set usynligt paisleymønster. Dette er et dråbeformet plantemotiv, som stammer fra Indien. Mønstret blev især brugt i tøjmoden i 1700- og 1800-tallet og er igen blevet meget trendy.

Skjorten har en smal krave, slim fit og er i 100% bomuld. Den passer godt til et par jeans til hverdagsbrug.

Bertoni skjorte i gråGrå skjorte med print
Materialet er groft i vævningen, hvilket passer godt sammen med de små hipstermotiver som er piber, ure, bowlerhatte og sko, som er printet på stoffet i sort.

Den har slim fit, og har et humoristisk men stadig stilet udtryk. Særlig velegnet til festlige begivenheder.

Smart Bertoni skjorteSmart skjorte med stilfuldt mønster
Denne lyse skjorte har en hel masse bittesmå sorte cirkler og firkanter printet udover det hele. Ved første øjekast ser man ikke mønstrene, men det har en god effekt, og tilføjer noget kant til skjorten.

Knapperne er brune, den er i 100% bomuld, og har slim fit. Et smart og stilfuldt valg, der kan anvendes i mange sammenhænge.

Klik på billederne for at se nærmere på de forskellige modeller.

Som det også fremgår af de tre skjorter, som vi har udvalgt fra Bertoni ovenover, så formår det danske mærke at kombinere rene, skandinaviske linjer med trendy tendenser så som de små hipstermotiver, eller de næsten usynlige mønstre. Det gør designet tidløst og moderne, og du kan bruge dem i mange år frem. Både pga. designet, men også fordi at materialerne som bliver brugt, er af høj kvalitet, som holder længe.

Se også: Top 3 accessories til festlige lejligheder

Kombiner skjorten med et jakkesæt

Hvis du skal til et formelt arrangement, til stor fest eller måske til bryllup, kan et jakkesæt være en passende påklædning. Det behøver absolut ikke at være stramt og intetsignede, bare fordi det er et jakkesæt.

Som en af de førende indenfor jakkesæt i Danmark, designer Bertoni jakkesæt med muligheden for at sætte dit eget personlige præg. Der er altid en eller flere fashionable detaljer. Du kan se og læse mere om deres jakkesæt på denne side.