Sneakers til mænd

Sneakers til mændDer er ingen tvivl om, at det mest populære fodtøj til mænd i dag er sneakers. Det har været sådan i nogle år nu, og det er fortsat sådan i 2016.

Det betyder, at der sneakers til enhver mand, uanset hvilken stil han har. Vi har set på hvad der er moderne og giver dig en top 3.

 

Sneakers til mænd i 2016

– Hvad er in?

Det sporty look har fyldt meget inden for både dame- og herremode de sidste år, hvilket stadig gør sig gældende i 2016. Det skal gå hurtigt, og der skal være ny teknologi forbundet med skotøj. Før har de meget enkle sneakers uden tvivl været det meste populære valg, i dag er der forskellige veje at gå.

Hvor sorte, hvide og andre stille farver tidligere har været det mest populære valg, når det kommer til fodtøj, der er det i dag langt fra unormalt at spotte mænd i farvestrålende og unikke sko. Der er altså kommet en modreaktion, hvor det gerne må gå hurtigt, og hvor er der knald på farverne.

Det har været meget moderne med sko i retrostilen, der har lignet noget fra 80’erne, i en periode, men nu er det blevet mere in at have sko, der omfavner fremtidens teknologier.

Der er derfor de tre retninger at gå i, når det kommer til at finde de rigtige sneakers – omfavn det oldschool look, gå efter det fremtidige, eller vælg en sikker sko, der er enkle og stilige. Vi har sat en liste sammen over tre meget populære sneakers, som du uden tvivl ikke går galt i byen med.

Top 3 sneakers

Adidas ZX Flux – Se dem her

Den første sneak er Adidas ZX Flux. Adidas har i lang tid været en af de forreste mærker, når det kommer til sneakers. De tre, hvide striber er et populært valg – ikke kun når det kommer til sko, men også når det kommer til tøj.

Adidas ZX Flux findes i mange farver til både mænd og kvinder, blandt andet også helt i hvid og i sort. Denne udgave er en kombi af grå, hvid og sort. Striberne skiller sig ikke meget ud, da de er holdt i samme grå farve som det omringende stof. Det er afdæmpede farver, og en god sko, der passer til det meste tøj og mange looks.

Supra Cornerstone Hammer – Se dem her

Supra er modsat Adidas en langt mindre populært mærke, men som alligevel har lavet denne Supra Cornerstone Hammer sneak, der er enkel og sporty. Den fås her i olivengrøn, og selvom den er meget enkel i sin udformning uden flere farver eller iøjnefaldende detaljer, er den alligevel spækket med små detaljer, der gør heldheden lettere futuristisk og meget sporty, blandt andet snørebåndene og materialet.

Nike Stefan Janoski – Se dem her

De sidste sneakers på listen er Nike Stefan Janoski. Ligesom Adidas er Nike også en af de største spillere på sneaker-markedet, hvilket de har været i mange, mange år. Disse sneakers skiller sig ud ved detaljerne. De er enkle i farverne, sorte med hvide såler, men for eksempel det lille spænde øverst ved skoen og det, at den er lidt højere end mange andre sneakers, får skoen til at skille sig ud.